فیروزآبادی در مجلس مطرح كرد؛

كوچ از تلگرام برنامه شورای عالی فضای مجازی، غارت بزرگ مدرن تلگرام

كوچ از تلگرام برنامه شورای عالی فضای مجازی، غارت بزرگ مدرن تلگرام آنی تل: دبیر شورای عالی فضای مجازی اظهار داشت: برنامه شورای عالی فضای مجازی برای تقویت شبكه های پیام رسان داخلی، اجرای استراتژی كوچ داوطلبانه از تلگرام است.



به گزارش آنی تل به نقل از مهر، ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی در نشست مشترك كمیسیون اقتصاد و كمیسیون امنیت ملی در مورد تهدیدات اقتصادی تلگرام اظهار داشت: در مركز ملی فضای مجازی الزامات شبكه ملی و خدمات پایه شبكه ملی مورد بررسی قرار گرفت. شبكه ملی پیام رسان تعیین كننده مرزهای ملی ما است. مرزهای ملی ما بر روی سكوهای فضای مجازی شكل می گیرد. این سكوها اثرگذاری ملی و وسیع دارد و مانند زیرساخت های حیاتی كشور است.
وی با اشاره به اینكه سندی در پشتیبانی از پیام رسان های بومی تدوین شده است، اضافه كرد: تلگرام گزارش سالیانه به ایران عرضه نمی كند و ایران از سهامداران آن نیست؛ این در شرایطی است كه ۹۰ درصد كاربران شبكه های اجتماعی در ایران از تلگرام استفاده می نمایند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی ادامه داد: ما نمی دانیم پاول دورف مسئول تلگرام تبعه چه كشوری است و شبكه تلگرام زیر نظر چه كشوری اداره می گردد. تلگرام به شدت هزینه بر است اما هیچ محل درآمدی برای آن اعلام نشده است. تلگرام قابلیت های ویژه ای مانند كانال دارد كه در هیچ نرم افزار دیگری آن را مشاهده نمی نماییم.
وی با اشاره به مصوبه شورای عالی فضای مجازی در خصوص اینكه پیام رسان هایی كه تعداد كاربرانشان از حدی افزایش می یابد باید در كشور نماینده رسمی داشته باشند، اظهار داشت: تلگرام تابحال نماینده رسمی به ایران معرفی نكرده است.
فیروزآبادی با اشاره به رایزنی های ایران با تلگرام اظهار داشت: وزارت ارتباطات با تلگرام توافقاتی داشت كه در این راستا همكاری های خوبی تا دی ماه ۹۶ انجام شد اما در ماجراهای دی ماه سال ۹۶ تلگرام به توافقات عمل نكرد.
دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به انتشار سند اخیر تلگرام در مورد برنامه های سال ۲۰۱۸ اظهار داشت: تلگرام می خواهد در سال ۲۰۱۸ رمزارز وارد كند. در مركز ملی فضای مجازی هنوز به نتیجه مشخصی در برخورد با رمزارزها همچون بیت كوین نرسیده ایم. مطالعات شروع شده، جلساتی با بانك مركزی داریم تا سیاست های جمهوری اسلامی در نحوه تعامل با رمزارزها مشخص شود.
وی ادامه داد: آنچه مقرر است در تلگرام در قالب رمزارز عرضه شود، نسل سوم رمز ارزها است. این رمزارزها قابلیت دولت گریزی و بلادرنگ بودن را دارند و بازیگر اصلی رمزارز گرام، تلگرام است. برخی معتقدند این بازیگری جدید با مبانی نظریه رمزارز مغایرت دارد.
فیروزآبادی خاطرنشان كرد: ورود گرام نه تنها نقش رمزارزی ندارد بلكه در آینده بعنوان بخشی از پول ملی در گردش ملی مورد استفاده قرار خواهد گرفت كه مبحث مهمی است. در سند تلگرام اعلام شده است كه از این پول برای عقود هم استفاده خواهد شد. مثل سفره ای می ماند كه می خواهند غارت بزرگ مدرن از آن انجام دهند. دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به برنامه ریزی تلگرام جهت راه اندازی فیلتر شكن در سال ۲۰۱۸ اظهار داشت: فیلتر شكنی كه تلگرام مقرر است در سال ۲۰۱۸ راه اندازی كند، فیلترشكنی برای كل فضای مجازی است كه فقط شامل تلگرام نمی گردد و تمام فضای مجازی غیر مجاز را در دسترس كاربران قرار می دهد تا دی ماه امسال این فیلتر شكن به صورت نهایی استقرار می یابد. دبیر شورای عالی فضای مجازی تصریح كرد: تا آخر سال ۲۰۱۹ شاهد اقتصاد جدیدی در كنار اقتصاد ملی كشور خواهیم بود. در صورتی كه برنامه های سند تلگرام اجرایی شود. وی ادامه داد: كسب و كار تلگرام عدد قابل ملاحظه ای است اما از نظر اقتصادی مبلغ قابل توجهی شكل نمی گیرد. فیروز آبادی با اشاره به برنامه شورای عالی فضای مجازی برای تقویت شبكه های پیام رسان داخلی، اجرای استراتژی كوچ داوطلبانه از تلگرام است، خاطرنشان كرد: علاوه بر این تلاش داریم با استفاده از صدا و سیما مبحث را برای مردم تشریح نماییم. متأسفانه بیشترین مرجع اطلاعات ما مطبوعات غربی هستند این در شرایطی است كه در این كشورها تلگرام اثرات اقتصادی و اجتماعی بالایی مثل ایران ندارد. دبیر شورای عالی فضای مجازی اضافه كرد: تلاش داریم در دانشگاه ها و آموزش و پرورش از عرضه خدمات در تلگرام خودداری نماییم. در دوسال گذشته با كمك قوه قضائیه از عرضه خدمات پولی توسط تلگرام خودداری شده است و به این صورت فعالیت خالص اقتصادی بر روی تلگرام نداریم و فعالیت های موجود فعالیت های مكمل اقتصادی می باشد.

1397/01/21
14:14:35
5.0 / 5
5032
تگهای خبر: خدمات , شبكه , فضای مجازی , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
anitel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی تل محفوظ است (1395-1403)

آنی تل


فناوری اطلاعات و ارتباطات