رییس پژوهشگاه ایرانداك خبر داد؛

هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات بعد از 5 سال وقفه

هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات بعد از 5 سال وقفه به گزارش آنی تل، رئیس پژوهشگاه ایرانداک از برگزاری هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات آگاهی داد و اظهار داشت: این رویداد تلاش دارد با ارائه دستاوردهای بومی، گامی باارزش برای تحقق اقتصاد دانش بنیان مردمی بردارد.



به گزارش آنی تل به نقل از مهر، هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات با موضوع «هوش مصنوعی: کسب وکار، جامعه و دولت» دی ماه ۱۴۰۳ با هدف معرفی دستاوردهای برگزیده در عرصه های مختلف علوم و فناوری اطلاعات، برقراری پیوند و تعامل میان صاحب نظران و محققان علوم انسانی و اجتماعی، سیاستگذاری و مدیریت، علوم مهندسی در عرصه ی فناوری اطلاعات و زمینه های مرتبط و بهبود و تقویت نگرش میان رشته ای و چندرشته ای با تمرکز بر هوش مصنوعی در عرصه های مختلف علوم و فناوری اطلاعات و برگزاری نشست های هم اندیشی در عرصه های مختلف اجتماعی فرهنگی، سیاستی مدیریتی، و علمی فناورانه در امتداد کاربست هوش مصنوعی در محصولات و سیاستگذاری ها انجام می شود.
دکتر محمد حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه فناوری اطلاعات موتور محرکه پیشرفت جوامع انسانی در عصر حاضر است، اظهار داشت: از بالاتر از چهار دهه پیش سرمایه گذاری و توجه به فناوری اطلاعات در سیاست های ملی و بین المللی بصورت شتابان بالا رفته است. بالاتر از یک دهه است که فناوری اطلاعات در رأس فناوری های راهبردی قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه امروزه فناوری اطلاعات یک فناوری پایه است، افزود: همانطور که علوم پایه، سرمنشاء علوم دیگر قرار می گیرند، فناوری اطلاعات نیز به عنوان فناوری پایه، برای رشد همه فناوری ها ضرورت دارد.
رئیس جایزه ملی فناوری اطلاعات با ذکر مثالی توضیح داد: به عنوان نمونه، دیگر نمی توان پیشرفت فناوری زیستی، نانو، و سایر را بدون فناوری اطلاعات تصور کرد. از طرف دیگر، با توسعه اینترنت، فناوری اطلاعات به عنوان پیشران اصلی ارتباطات انسانی و مؤلفه اصلی پیشرفت اقتصادی و اجتماعی و تحولات سیاسی و محیطی در آمده است.

وی با اشاره به اینکه امروزه فناوری اطلاعات بصورت ویژه مورد توجه سیاست های ملی و بین المللی قرار گرفته است، اظهار داشت: هم اکنون سرمایه گذاری های کلانی دراین زمینه در حال انجام می باشد و امروزه شرکت های در رابطه با فناوری اطلاعات در صدر لیست های مربوط به شرکت های بزرگ جهان قرار گرفته اند.
رئیس پژوهشگاه ایرانداک در مورد کارکردهای فناوری اطلاعات اظهار داشت: فناوری اطلاعات کارکردهای مختلف و منتوعی را به جامعه انسانی عرضه نموده است که توسعه عدالت، شفافیت، اتصال پذیری، دانش بنیانی و پایداری همچون آن هاست. چنانچه سازمان ها بتوانند از کارکردهای فناوری اطلاعات در ساختار سازمانی و محیط زیست کسب وکار خود به نحو مطلوب بهره برداری کنند، به همان اندازه خواهند توانست سازمان خودرا چابک تر، منعطف تر و اخلاقی مدیریت کنند.
ظرفیت بالای فناوری اطلاعات برای ارتقای پایداری سازمان ها و کسب و کارها
وی افزود: بین استفاده بهینه از فناوری اطلاعات و ارتقای راندمان رابطه مستقیمی وجود دارد. امروزه با برجسته تر شدن کارکردهای هوش مصنوعی، کاربست فناوری اطلاعات در کسب وکارها بسیار بالاتر از قبل گستره و عمق پیدا کرده است. فناوری اطلاعات از ظرفیت بالایی برای ارتقای پایداری سازمان ها و کسب وکارها برخوردارست.
حسن زاده درباره ی چالش های پیش روی حکمرانی فناوری اطلاعات در سازمان ها و کسب وکارها اظهار داشت: نحوه رفتار و برخورد مدیران ارشد و میانی با این چالش ها می تواند تعیین کننده میزان موفقیت آنها در آزادسازی پتانسیل فناوری اطلاعات برای توسعه و پایداری باشد.
وی اشاره کرد: گزینش و بهره برداری مناسب از نیروی انسانی توانمند، آشکارسازی و کاربست شایستگی های متخصصان فناوری اطلاعات، ایجاد تعادل بین محتوای اطلاعاتی و کالبد فناوری اطلاعات در امتداد اهداف و ماموریت های کسب وکار و نظایر آن همچون چالش های بسیار تعیین کننده است.
رئیس جایزه ملی فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه همزمان با ارتقای اهمیت فناوری اطلاعات، چالش های پیش رو نیز با سرعت زیادی درحال بالا رفتن است، افزود: سازمان ها و مدیران فناوری اطلاعات نیاز به پشتبیانی، هم اندیشی، همکاری، و همیاری دارند تا بتوانند مواجهه مناسبی با چالش های در رابطه با فناوری اطلاعات در سازمان داشته باشند.
وی با اشاره به نقش پژوهشگاه ایرانداک در حوزه علوم و فناوری اطلاعات، اظهار داشت: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) به عنوان تنها مجموعه پژوهشی، آموزشی و حاکمیتی در حوزه علوم و فناوری اطلاعات سال هاست که توجه به فناوری اطلاعات و کمک به رشد و بالندگی آن در سازمان ها و کسب وکارها را در سرلوحه کارهای خود قرار داده است. برگزاری ادامه دارِ جایزه ملی فناوری اطلاعات و اعطای جوایز به محصولات و مدیران برجسته دراین زمینه یکی از نشانه های اهتمام این مجموعه ملی به ماموریت و تکلیف خود در حوزه فناوری اطلاعات است.
رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران در مورد برگزاری هشتمین دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات توضیح داد: جایزه ملی فناوری اطلاعات که با عنوان «همایش ملی مدیران فنی اطلاعات» برگزار می شود، بزرگترین و معتبرترین گردهمایی مدیران و فعالان حوزه فناوری اطلاعات کشور است. ایرانداک در امتداد پویاسازی حوزه فناوری اطلاعات تا حالا هفت دوره جایزه ملی فناوری اطلاعات را با عنوان «همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات» برگزار کرده است.
وی اشاره کرد: این رویداد به عنوان بزرگ ترین و معتبرترین گردهمایی مدیران و فعالان حوزه فناوری اطلاعات کشور تلاش دارد با ارائه دستاوردهای بومی در عرصه فناوری اطلاعات، گامی باارزش برای تحقق اقتصاد دانش بنیان مردمی بردارد.
حسن زاده با اشاره به اینکه در هفت دوره گذشته، نزدیک به ۸۰۰ محصول فناورانه بومی از سازمان ها و شرکت های مختلف در سطح کشور به دبیرخانه رویداد رسیده است، افزود: این محصولات فناورانه بعد از ارزیابی دقیق، درسه حوزه «محصولات در قالب جایزه فناوری اطلاعات برتر (فاب)»، «شرکت های تحول آفرین حوزه فناوری اطلاعات» و همین طور «مدیران برتر (مبفا)» معرفی شده و مورد تقدیر قرار گرفته اند.
به گفته رییس ایرانداک؛ مجموعه ها و شرکت های دارای محصول در عرصه فناوری اطلاعات، مجموعه ها و شرکت های فعال در عرصه فناوری اطلاعات و مدیران فناوری اطلاعات بخش های دولتی و خصوصی مخاطبان جایزه ملی فناوری اطلاعات هستند. علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت این همایش (اینجا) مراجعه نمایند.
به گزارش آنی تل به نقل از مهر، هفتمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات ایران نهم دیماه ۱۳۹۸ با رویکرد میان رشته ای و با شعار «ارزش آفرینی کسب وکارهای تعاملی و پلت فرم ها» اجرا شد.


منبع:

1403/06/17
11:40:37
5.0 / 5
214
تگهای خبر: ارتباطات , اطلاعات , اینترنت , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
anitel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی تل محفوظ است (1395-1403)

آنی تل


فناوری اطلاعات و ارتباطات