کاربرد درب های اتوماتیک شیشه ای

کاربرد درب های اتوماتیک شیشه ای ویژگی برجسته درب های اتوماتیک شیشه ای بهاین دلیل است که، امکانات دید بیشتری را در اختیار افراد می‌گذارد.


از مزایای درب های اتوماتیک شیشه ای که در انواع مختلف نیز تولید می شود می توان به زیبایی ورودی اشاره کرد . با استفاده از درب های اتوماتیک شیشه ای در واقع موجب تکریم مراجه کننده را فراهم می کنیم . یک ورودی جذاب و زیبا نوعی خوش آمدگویی به افراد و استفاده کننده است این درب با استفاده از طیف وسیعی از محصولات متنوع برای ورودی های مختلف و عملکردهای متفاوت کاربرد دارد انواع درب اتوماتیک شیشه ای هر کدام مزایایی دارند که برای مکان خاص استفاده می شوند.

درب های اتوماتیک شیشه ای برای کجا مناسب است؟

درب های اتوماتیک شیشه ای برای فروشگاه ها و یا مغازه هایی که محصولات روباز مانند آجیل، شیرینی فروشی ها، ماهی و مرغ فروشی و هم‌چنین قصابی ها برای رعایت بهداشت بسیار کاربردی است. امنیت دیگر مزیت این نوع از درب های اتوماتیک است، ایمنی درب های اتوماتیک شیشه ای به دلیل هماهنگی با سیستم‌های حفاظتی و بهره گیری از شیشه های ایمن ضدضربه و سرقت امنیت بیشتری نسبت به درب های قدیمی دارد؛ اما یکی از مزیت های مهم این نوع از درب ها که شاید کم‌تر به آن توجه شود مناسب بودن آن برای افراد دارای معلولیت و مراکز توان بخشی است. بسیاری از توان‌خواهان در استفاده از درب های مختلف و هم‌چنین باز و بسته کردن آنها مشکلات بسیاری دارند اما درب های اتوماتیک شیشه‌ای امکان رفت‌وآمد این دسته از افراد را به آسانی مهیا می‌کند بدون اینکه به فرد دیگری نیاز داشته باشند.

درب های اتوماتیک شیشه ای چه کاربردی دارند؟

درب های اتوماتیک شیشه ای ویژگی‌های کاربردی بالایی دارند و اگر این درب‌ها به سفارشی‌سازی ساخته شوند، ویژگی‌های آن‌ها ارزش بیشتری پیدا می‌کند. ویژگی برجسته درب های اتوماتیک شیشه ای بهاین دلیل است که، امکانات دید بیشتری را در اختیار افراد می‌گذارد. همچنین ارزش زیبایی بیشتری را به ساختمان می‌دهد. بیشتر برای درب ورودی شرکت‌ها و ادارات اداری استفاده می‌شود.

اما با این حال می‌توان در فروشگاه های بزرگ نیز آن‌ها را دید. قابلیتی که آن‌ها ارائه می‌دهند، افراد داخل ساختمان می‌توانند به بیرون و فضا اطراف اشراف داشته باشند. آن‌ها هنگام رفت و آمد می‌توانند بیرون را ببینند و لذت ببرند. درب های کشویی شیشه‌ای تبدیل به یک نماد برای دفاتر شرکت ها شده است.

کاربرد درب های اتوماتیک شیشه ای

درب های اتوماتیک شیشه ای، جدا از این که ظاهر زیبایی به ساختمان می‌دهد، کارایی و عملکردی بالایی را نیز تضمین می‌کنند. درب‌های شیشه‌ای هستند و کاملاً اتوماتیک کار می‌کنند. همچنین به راحتی باز و بسته می‌شوند و به ندرت به مشکل می‌خورند؛ زمان باز و بسته شدن آن را می‌توان به راحتی تنظیم کرد. حتی نگهداری از این درب‌ ها کار ساده‌ای است و دشواری ندارددرب های اتوماتیک شیشه ای با عملکرد بسیار آسان و کارآمد کار می‌کنند. در واقع یک راه حل عالی در سیستم اتوماسیون درب ورودی هستند.

بیشتر در بین ساختمان‌های تجاری، مجتمع‌های خرید، دفاتر، خانه‌های شرکتی و درب داخلی ساختمان‌های مسکونی به کار ‌می‌رونددرب های اتوماتیک شیشه ای دارای انواع مختلفی هستند و هر کدام بسته به سلیقه مشتری‌ها سفارش‌سازی می‌شوند. این درب‌ها به صورت دستی نیز در دسترس هستند. درایو‌های هوشمند و کنترل‌ها کاملاً هماهنگ هستند تا مونتاژ و برنامه‌ریزی آسان را تضمین کنند.

ویژگی‌های درب های اتوماتیک شیشه ای

درب های اتوماتیک شیشه ای ۱۰۰ الی ۴۵۰ میلی‌متر بر ثانیه قابلیت دارند تا باز و بسته شوند. البته این عدد به صورت پیش فرض بوده و شما می‌توانید به صورت دستی آن را تنظیم کنید.

مانعی در پایین درب های اتوماتیک شیشه ای وجود ندارد.

انواع مختلفی از پانل‌های استاندارد و اقتصادی برای مطابقت با نیاز‌های سازه‌ای ساختمان شما در دسترس هستند تا این دربب بتوانند به راحتی در محل مورد نظر نصب شوند.

درب‌ها را می‌توان با ورق‌های آلومینیومی تا حدی پوشش داد و بقیه قسمت‌های آن را از ورق شیشه‌ای بسازند.

درب های اتوماتیک شیشه ای را می‌توان با مهر و موم لاستیکی EPDM عمودی ساخت.

این درب‌ ها امکان قفل شدن بین دو در را دارند.

درب‌ های اتوماتیک کشویی را می‌توان با وسایل ایمنی ترکیب کرد. استفاده از دکمه برای فشار دادن، کنترل از راه دور و… از موارد امنیتی هستند.

مزیت استفاده از درب های اتوماتیک شیشه ای

درب های اتوماتیک شیشه ای راهی مقرون به صرفه برای ارتقاء ساختمان و بهبود رفت و آمد ساکنین است؛ با این حال، خرابی درب اتوماتیک می‌تواند کابوس باشد. البتع اغلب اوقات، چنین حوادثی اتفاق می‌افتد که در اثر بالا رفتن درب اتوماتیک پیش می‌آید. بنابراین، بهترین راه برای کاهش این خطر، اطمینان از باز نگه داشتن درب برای مدت زمان مناسب با سنسور‌های ایمنی است. بنابراین، سؤالی که باید پرسیده شود این است که یک درب اتوماتیک چقدر باید باز بماند؟

اکثر درب های اتوماتیک شیشه ای این قابلیت را دارند تا توسط سنسور‌های حرکتی، به صورت خودکار باز و بسته شوند. آن‌ها می‌توانند به راحتی حضور افراد را تشخیص دهند و به موقع باز شوند. برای کارایی بهتر زمان باز و بسته شدن روی پنج ثانیه باشد.

ایمن بودن درب های اتوماتیک شیشه ای

بررسی کردن ایمنی درب های اتوماتیک شیشه ای کاری آسان و راحت است. کافی است که مطمئن شوید که سنسور‌های ایمنی در بهترین حالت خود در حال کار کردن هستند. همچنین با رفت و آمد بین این درب می‌توانید زمان آن را بسنجید و در صورت تغییر، تنظیم نمایید. همچنین گیر نکردن درب اتوماتیک از جمله دیگر مواردی است که باید هنگام رد شدن چک کنید. بهترین کار برای ایمن بودن درب این است که از یک متخصص کمک بگیرید. از آن‌ها بخواهید که ایمن بودن درب را بررسی کند.

اگر به صورت مرتب برنامه‌ریزی کنید، می‌توانید از اتفاق‌های ناگوار جلوگیری کنید. همچنین خودتان باید هنگام کار با درب محتاط رفتار کنید. از بازی کردن کودکان با درب های اتوماتیک شیشه ای جدا خودداری کنید. مراقبت‌های لازم باعث می‌شود تا از پیش آمدن چنین مشکلاتی جلوگیری شود و همین طور سرمایه‌ای که برای آن در نظر گرفته بودید، حفظ شود.

درب های اتوماتیک شیشه ای چقدر باید باز باشند؟

برای در‌هایی که کاملاً اتوماتیک هستند و از سنسور‌ها برای باز شدن خود استفاده می‌کنند، مدت زمانی که در‌ها باید باز بمانند بین ۲. ۰-۳. ۲ ثانیه است. این زمان تضمین می‌کند که سطح ایمنی مناسبی برای ساکنین در نظر گرفته شود.

به ویژه در مورد افراد دارای معلولیت، که ممکن است به زمان بیشتری برای عبور از درب برقی نیاز داشته باشند. این زمان خودکار برای درب قابل تنظیم است، می‌توان آن را با کنترل‌هایی که امکان تغییر زمان را تا ۵۰ ثانیه فراهم می‌کند، استفاده نمود. باید برای نصب از شرکت‌های معتبر کمک بگیرید تا بتوانند با کیفیت بالا درب را نصب کرده و همچنین ایمنی آن را بررسی نمایند.

1402/09/03
19:56:09
5.0 / 5
529
تگهای خبر: رپورتاژ , اثر , استاندارد , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
anitel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی تل محفوظ است (1395-1403)

آنی تل


فناوری اطلاعات و ارتباطات