بیوگرافی شادمهر

معرفی محبوب ترین آهنگ های شادمهر عقیلی

معرفی محبوب ترین آهنگ های شادمهر عقیلی نمود علاقه مندی به کارهای سنتی در شادمهر، بعدها در جوانی پدیدار میشود که بعدها میبینیم شادمهر عقیلی در آلبوم های بی کلامش، آهنگ های قدیمی را با تنظیمی جدید اجرا میکند.


از زمان انقلاب تا الان خیلی از استعدادهای هنری از ایران مهاجرت کرده اند، اما شاید مهاجرت هیچ استعدادی به اندازه شادمهر عقیلی مخاطبین داخلی را نرنجاند و ناراحت نکرد. شادمهر استعدادی در حال شکوفایی بود و سرباز خط مقدم دنیای موسیقی که داشت موسیقی پاپ جدید را به مخاطبین موسیقی معرفی میکرد.

شادمهردر 7 بهمن 51 و در یک خانواده 7 نفره به دنیا آمد که 3 برادر و یک خواهر داشت. میگویند بچه خیابان هاشمی است و اصالتی طالقانی دارد. عمر برادرانش خیلی به دنیا نبود و یکی از آنها در دوران سربازی و دیگری در زلزله رودبار و در نهایت سومی نیز در سال 92 فوت کرد. پدرش را هم در 20 سالگی از دست داد.

علاقه مندی به موسیقی در شادمهر از همان عنفوان کودکی و نوجوانی پدید آمد و با گوش دادن به کارهای قدیمی از یک طرف و همچنین مشاهده نوازندگی برادرش، به این هنر شنیداری علاقه مند شد. نمود علاقه مندی به کارهای سنتی در شادمهر، بعدها در جوانی پدیدار میشود که بعدها میبینیم شادمهر عقیلی در آلبوم های بی کلامش، آهنگ های قدیمی را با تنظیمی جدید اجرا میکند.

شادمهر در 16 سالگی ابتدا با ساز پیانو به دنیای موسیقی وارد شد اما ورود او به هنرستان موسیقی، همه دنیای موسیقی او را شکل و معنای جدیدی بخشید. پس از حضور در هنرستان صدا و سیما، ابتدا با ساز ترومپت آشنا شد و به نوازندگی این ساز پرداخت اما بعد از مدتی روی به ویولن آورد و بنای شادمهری که الان میشناسیم، پایه گذاری شد. به لطف حضور در هنرستان، کم کم پایش به صدا سیما باز شد و آشنایی با علیرضا عصار، خشایار اعتمادی و فواد حجازی برای او اتفاقات خوشی را رقم زد. علاقه مندی به موسیقی سنتی، باعث شد تا اولین آلبوم رسمی شادمهر به اسم بهار من بازآفرینی قطعات قدیمی ای از گلپا، پوران، غلامحسین بنان و تعدادی دیگر از ملودی های قدیمی باشد. شادمهر 25 26 ساله، با این آلبوم توانست جای پای خود را در صدا و سیما محکمتر کند و از طرفی استقبال از این آلبوم به حدی بود که باعث شد تا خود صدا و سیما هم از آن در برنامه هایش استفاده کند و البته که هنوز هم استفاده میکند.

اما اوج هنر شادمهر در سال 77 بود که وی آلبوم متفاوت مسافر را منتشر کرد. مسافر در ابتدا قرار بود فقط یک قطعه باشد که از همکاری بهروز صفاریان و شادمهر عقیلی و نیلوفر لاری پور شکل بگیرد. اما با دخالت تهیه کننده و حضور موسسه پیغام سحر، این تک قطعه به یک آلبوم تبدیل شد. در مورد موفقیت این آلبوم میتوان به حرف های بهروز صفاریان اکتفا کرد که گفت: هرجای دنیا میرفتیم صدای شادمهر و آلبوم مسافر پخش میشد. این آلبوم جز موفق ترین آلبوم های پاپ بعد از انقلاب است.

اما انقلاب اصلی شادمهر در موسیقی پس از انقلاب از آلبوم دهاتی شروع میشود. آلبومی پر از حاشیه که از کاور آن تا شعرهایش همه بارها مورد حمله مخالفین و مسئولین قرار گرفت ولی در نهایت شادمهر توانست این آلبوم فوق العاده را با کمک موسسه فارس نوا منتشر کند. شادمهر عقیلی آلبوم دهاتی را با 10 ترک بیرون داد و حضور اسامی بزرگی چون نیلوفر لاری پور، بهروز صفاریان، محمد علی بهمنی و … باعث سنگین تر شدن این آلبوم شده بود. اما سورپرایز اصلی این آلبوم همکاری سیاوش قمیشی و شادمهر در قطعه پاییز بود که آن هم باعث ایجاد حواشی بسیاری شد. سنگ اندازی در مسیر شادمهر از همینجاها شروع شد. لازم است بدانیم که تا قبل از شادمهر اصلا موسیقی پاپ به این شکلی که امروزه میشناسیم خیلی در ایران وجود نداشت و حتی معرفی هم نشده بود و خیلی از هنرمندان شادمهر عقیلی را خط شکن حوزه پاپ میدانند. شادمهر در سال 79 در فیلم پر پرواز به ایفای نقش پرداخت. فیلم پر پرواز یک جورایی بعدها داستان زندگی خود شادمهر عقیلی شد. در این فیلم جوانی خواننده به دنبال اخذ مجوز برای کارهایش است و انقدر در راهش سنگ اندازی میکنند که تصمیم به مهاجرت میگیرد و در آخرین لحظه به لطف صدور مجوزآدم  و فداکاری های نامزدش از رفتن منصرف میشود. اما داستان زندگی شادمهر متفاوت پیش رفت و بعد از اذیت های بسیار، شادمهر عقیلی در تابستان 81 از ایران ابتدا به کانادا مهاجرت کرد و سپس به آمریکا رفت.

شاید بتوان گفت بزرگترین ضربه به موسیقی پاپ از همینجا شکل گرفت و تا سال 84 که با ظهور محسن یگانه و محسن چاوشی و فرزاد فرزین و دیگر خواننده های آن نسل، موسیقی پاپ سالهای متمادی رو به سقوط و افول بود.

شادمهر عقیلی در همان سال مهاجرت با آلبوم خیالی نیست دوباره فعالیتش را ادامه داد. آلبوم خیالی نیست برای شادمهر همکاری های جدیدی با شاهکار بینش پژوه، پاکسیما زکی بود را به همراه داشت و از طرفیم کماکان به همکاری با نیلوفر لاری پور ادامه داد. آلبوم خیالی نیست یک جورایی انتشار قطعه هایی غیر رسمی از شادمهر بود که قبلا در ایران مجوزشان اوکی نشد. بعد از آلبوم خیالی نیست، آلبوم آدم فروش را در سال 83 منتشر کرد که آن همکاری جالب و ویژه ای با مونا برزویی، فرزاد حسنی داشت و کماکان دوستی او و نیلوفر لاری پور نیز ادامه پیدا کرد و در این آلبوم هم سوگلی آلبوم که همان آدم فروش بود و قطعه دل دیوونه، اشعار نیلوفر لاری پور بود.

بعد از این آلبوم و 3 سال وقفه، شادمهر جدید با آلبوم پاپ کورن دوباره فعالیت هایش را ادامه داد. آلبومی که سبک و سیاقش متفاوت بود و از دو سه ملودی خارجی هم استفاده کرده بود. در این آلبوم قطعه آغوش و محال جز پرطرفدارترین آهنگهای شادمهر محسوب میشوند و هنوزم در لیست بهترین کارهای شادمهر هستند. اما شاید اتفاق و نقطه عطف مهم در مهاجرت شادمهر در سال 88 و پس از انتشار آلبوم تقدیر رخ داد. آلبوم تقدیر یک جورایی نمایش دوباره چهره ای بود که از شادمهر انتظار داشتیم. آلبوم تقدیر در 8 قطعه منتشر شد و حضور مونا برزویی در نقش ترانه سرای دو قطعه تقدیر و مشکوک و همکاری با شاعر جدیدی به نام جواد شریف پور، باعث شد تا این آلبوم با استقبال بالایی روبرو شود. قطعه تقدیر در این آلبوم، جدا از اینکه در لیست بهترین کارهای شادمهر قرار دارد، در لیست بهترین آهنگ های تاریخ موسیقی ایران نیز هست. شادمهر این مسیر پیشرفت و درخشش را ادامه داد و در سال 91 آلبوم طرفدار را منتشر کرد.

در وسطای موسیقی گذری هم به زندگی شخصی شادمهر بزنیم و بگوییم که شادمهر در سال 90 با رقصنده یکی از ویدیوهایش ازدواج کرد. ملیسا دختر فیلیپینی الاصلی بود که در آمریکا زندگی میکرد و از طریق رقص در یکی از ویدیوهای شادمهر با وی آشنا شد و این آشنایی به ازدواج ختم شد و ثمره آن هم اکنون یک دختر شیرین و گل به نام ملیناست.

شادمهر عقیلی در همه این سالها با همه وجود دوری از ایران، هیچ وقت ارتباطاتش با ایران را قطع نکرد و بارها برای اینکه به ایران و مردمانش نزدیک باشد، در کشورهای نزدیک به ایران کنسرت گذاشت تا ایرانیان بتوانند در کنسرتهایش حضور داشته باشند. در کنار همه اینها در حدفاصل آلبوم طرفدار در سال 91 تا آلبوم تجربه کن در سال 95، شادمهر همکاری های موفقی با ابی را شروع کرد که اولین آنها حضور در ویدیو و آهنگسازی آهنگ نوازش ابی بود. پس از آن این دو با هم اول آهنگ اجتماعی و صلح آمیز رویای ما را ساختن و سپس آهنگ عاشقانه همین خوبه را منتشر کردند. در نهایت این همکاری با آهنگ یه دختر خاتمه یافت. اما میتوان گفت همین 4همکاری به شدت در تاریخ کاری این دو ماندگار شد و با استقبال بالایی مواجه شد.

شادمهر در خارج از کشور هم مسیر کاریش را ادامه داد در سال 95 آلبوم تجربه کن و در سال 96 نیز آلبوم تصویر را منتشر کرد. این دو آلبوم موفقیت های آلبوم های قبلی تکرار نکرد، اما محبوبیت شادمهر همواره به حدی بوده که نام وی را در لیست برترین ها قرار دهد. شادمهری که فاصله شهرت و موفقیت تا مهاجرتش نهایت 6 7 سال طول کشید و هموطنان داخل کشور نتوانستند خیلی از او بهره ببرند. شادمهری که هنوز هم به گواه همگان آلبوم دهاتی او، پر فروشترین آلبوم بعد از انقلاب است. شادمهر در سال های گذشته سینگل ترک های فوق العاده ای هم منتشر کرد که باعث شد تا دوباره همان شادمهر قدیمی و فوق العاده رخ بنماید. معروفترین و بهترین آهنگ چند وقت اخیر او، آهنگ بی احساس است که حتی توانست محبوبترین آهنگ سال شود و نام شادمهر درخشان تر از همیشه باشد. آهنگ خواب خوش، دور شدی، قاضی، فقط با تو عشقم نیز دیگر آهنگ های سینگل اوست که با استقبال بالایی مواجه شدند و مخاطبین شادمهر را خوشحال ساخت. یکی از جالب ترین کارهای او، من دلم بارونو خواست است که سال گذشته منتشر شد و حضور ریحانه پارسا، سلبریتی پر حاشیه کشورمان که مهاجرت کرده بود، در کلیپ این آهنگ، باعث ایجاد حواشی و داستان هایی برای شادمهر شد.

شادمهر عقیلی شاید اسطوره نباشد، اما آهنگساز و خواننده ای شد که عنفوان جوانی، زمانی که میتوانست بدرخشد، مجبور به مهاجرت شد. ولی قبل از مهاجرتش توانست مسیر جدیدی را در موسیقی پایه گذاری کند. حضور و فعالیت حرفه ایش در خاک مادری اش کم بود اما تاثیر بسیاری داشت. شادمهر عقیلی هنوزم از پرطرفدارترین خوانندگان فارسی است و چه بسا شاید در لیست 5 تای اول هم باشد. با آرزوی موفقیت و سلامتی برای این خواننده خوب کشورمون.

جدیدترین آهنگ شادمهر عقیلی را می‌توانید از دی ال تو موزیک دانلود کنید.

 

1400/05/24
00:42:51
5.0 / 5
1236
تگهای خبر: رپورتاژ , ارتباطات , دانلود , هك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
anitel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی تل محفوظ است (1395-1403)

آنی تل


فناوری اطلاعات و ارتباطات