به اعتبار حساب های هك شده پول واریز نكنید

به اعتبار حساب های هك شده پول واریز نكنید آنی تل: در صورتیكه ازطریق شماره یا حساب شبكه اجتماعی دوستان خود با پیام درخواست پول مواجه شدید، قبل از برقراری تماس و اطمینان از صحت هویت ارسال كننده و این درخواست، پولی واریز نكنید.


به گزارش آنی تل به نقل از ایسنا، مهندسی اجتماعی یا social engineering، سوءاستفاده زیرکانه از تمایل طبیعی انسان به اعتماد کردن است که به کمک مجموعه ای از تکنیک ها، فرد را به فاش کردن اطلاعات یا انجام کارهایی خاص متقاعد می کند. در سیستم مهندسی اجتماعی، مهاجم بجای استفاده از روش های معمول و مستقیم نفوذ جمع آوری اطلاعات و عبور از دیواره آتش برای دسترسی به سیستم های سازمان و پایگاه داده های آن، از مسیر انسان هایی که به این اطلاعات دسترسی دارند و با بهره گیری از تکنیک های فریفتن، به جمع آوری اطلاعات در امتداد دستیابی به خواسته های خود اقدام می کند.
اگر یک غریبه به شما پیغام دهد، احتمال کمی دارد که برای شماره حساب پولی واریز کنید، بدین سبب دلیل کلاهبرداران برای دریافت پول از افراد، خود را جای یک آشنا جا می زنند. ما معمولاً اسامی افرادی که می شناسیم را ذخیره می نماییم و اسامی افراد در پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی هم مشخص است. اگر کسی با شماره آشنا به شما پیامک داد و درخواست پول کرد و یا یکی از دوستانتان در شبکه های اجتماعی به شما پیغام داد که برایش پول واریز کنید، ممکنست حسابش هک شده باشد و کلاهبردار، بوسیله شماره تلفن یا اکانتش برای شما پیغام بفرستند.
قبل از این بارها اتفاق افتاده بود که کلاهبرداران با ارسال شماره حساب بوسیله موبایل یا حساب شبکه های اجتماعی افراد و ناآگاهی افراد، به سوءاستفاده و کلاهبرداری مالی اقدام نمایند. اخیرا نیز پلیس فتا آگهی داده که این روزها باتوجه به راه اندازی رمز دوم پویا و کاهش برداشت های غیرمجاز، کلاهبرداران با بهره گیری از هک اکانت شبکه اجتماعی کاربران و درخواست پول از آشنایان آنها به کسب درآمد نامشروع می پردازند.


بنا بر این لازم است افراد پیش از واریز وجه به حساب دوست یا فامیل خود که به این شیوه درخواست کمک کرده است، با شماره صاحب حساب تماس گرفته و از صحت پیام و هویت ارسال کننده و درخواست وی مطمئن شوند.
بعضی افراد هنگامی که درخواست کمکی هر چند اندک از دوستان خود در شبکه اجتماعی مشاهده می کنند، بر این باورند اگر با صاحب اکانت جهت اطمینان از صحت ادعا تماس بگیرند، کم لطفی و بی احترامی به او است، در صورتیکه هکرها و شیادان با دانستن این مقوله به این کار غیر قانونی ادامه می دهد. همین طور کاربرانی که اکانت شبکه اجتماعی آنها هک شده است نیز باید در نخستین فرصت، به طریقی ماجرای هک شدن حساب شبکه اجتماعی خودرا به دوستان و آشنایان خود اطلاع دهند تا هکر از اعتماد آنها نسبت به وی سو استفاده نکند.
البته در مرحله اول می توان از چنین اقداماتی جلوگیری کرد و آن پیشگیری از هک شدن حساب شبکه های اجتماعی است. بدین سبب لازم است مردم حتما از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس برای شبکه های اجتماعی خود استفاده کنند. از دانلود و اجرا کردن نرم افزارها از منابع نامعتبر به شدت پرهیز کرده و در هنگام ورود به شبکه اجتماعی خود حتما از اصلی بودن صفحه ورود اطمینان حاصل کنند تا گرفتار صفحات فیشینگ نشوند.




منبع:

1399/03/27
23:35:28
5.0 / 5
2636
تگهای خبر: اطلاعات , پلیس فتا , پیام , تلفن
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۲
anitel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی تل محفوظ است (1395-1403)

آنی تل


فناوری اطلاعات و ارتباطات