آذری جهرمی:

وزارت ارتباطات سامانه اتصال توانمندان به نیازمندان به وجود می آورد

وزارت ارتباطات سامانه اتصال توانمندان به نیازمندان به وجود می آورد آنی تل: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آگاهی داد كه برای ایجاد خاطره خوش از این شرایط سخت در ذهن مردم ایران، سامانه ای برای اتصال توانمندان به نیازمندان راه اندازی می شود.


به گزارش آنی تل به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمد جواد آذری جهرمی اظهار داشت: برای ایجاد «خاطره خوش» از این شرایط سخت در ذهن مردم ایران، تلاش می نماییم سامانه ای راه بیاندازیم تا توانمندان را به نیازمندان متصل نماییم و از فرصت فضای مجازی و دولت الكترونیكی بهره برده و این لبیك فعالان حوزه فضای مجازی به فراخوان روز گذشته رهبر معظم انقلاب است.

وی ادامه داد: در كرونا شرایط سختی بر دوست داران امام رضا (ع)، بخاطر از دست رفتن درآمدها و باقی ماندن هزینه ها می گذرد. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره كرد: بسیاری هستند كه حاضرند به دیگران كمك كنند اما نمی شناسند. موضوع تهی دستان نیست بلكه افرادی است كه درآمد از دست داده اند.




منبع:

1399/01/23
14:13:55
5.0 / 5
3325
تگهای خبر: ارتباطات , اطلاعات , الكترونیك , فضای مجازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

anitel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی تل محفوظ است (1395-1403)

آنی تل


فناوری اطلاعات و ارتباطات

آنی تل، با اخبار و تحلیل های تخصصی، شما را در جریان آخرین تحولات دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات قرار می دهد. دنیای فناوری، در یک نگاه